Ο Θεός είναι μέσα στον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως πολλές φορές, βρίσκεται έξω από τον εαυτό του. Όταν επιστρέψει σαν τον Άσωτο της Παραβολης στον εαυτό του («εις εαυτόν δε ελθών» Λουκ. ιε' 20), τότε θα βρει το Θεό να τον περιμένει.(Ιερός Αυγουστίνος).Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Με την συμμετοχή πολλών νέων διαφόρων ηλικιών την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2019 και εν όψει των εκδηλώσεων για τα 200 χρονια απο την έναρθξη της Ελληνικής Επαναστάσεως βρεθήκαμε στην Αθήνα, στο Θέατρο ''Ακροπόλ'' όπου παρακολουθήσαμε την Παράσταση ''Ήμουν παιδί το ’21 με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη''.

Μιά παράσταση που αναφέρεται στην ζωή και την προσφορά στο Γένος του Γέρου του Μοριά η οποία περιέχει μηνύματα φιλοπατρίας, αυτοθυσίας, αγάπης,Πίστεως, ομόνοιας, συνεργασίας,μιά παρασταση διασκευασμένη έτσι που μπορούσαν να την παρακολουθήσουν άνετα και μεγάλοι και μικροί. Χειροκροτήσαμε τους ηθοποιούς και ιδιαιτέρως τους Πρωταγωνιστές κ.Γ.Γιαννόπουλο και κ.Αθ.Βισκαδουράκη με τον οποίο συνδέεται η Ενορία μας εδώ και χρόνια.

Πρίν μπούμε στο Θέτρο προσκυνήσαμε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής οδού Ακαδημίας ενώ μετά, γευματίσαμε στον Κολωνό στις ''Γυροβολιές'' ενώ το απόγευμα στο Μπουρνάζι στο Περιστέρι απολύσαμε  τον καφε, την σοκολάτα,το αναψυκτικό και το γλυκό μας.

Ήταν ένα δώρο της Ενορίας για τα παιδιά μας τα οποία το κατευχαριστήθηκαν και ήδη επιμένουν για την επανάληψη του…Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA