Κάθε πρωΐ που θα σηκωθούμε και θα φύγουμε από το σπίτι μας, μετά την προσευχή, πρέπει να σταυρώνουμε το μέτωπό μας και να λέμε: «συντάσσομαι σοι Χριστέ μου και αποτάσσομαι σοι Σατανά» και να φεύγουμε για τη δουλειά μας. Τότε θα μας βοηθάει ο Θεός όλη την ημέρα και θα μας σκέπει από κάθε κίνδυνο. π. Σάββας ΑχιλλέωςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Εορτάσαμε την μνήμη της ευρέσεως των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Εφραίμ του Νεοφανούς του Προστάτου των Έργων της Αγάπης και της Φιλαδελφίας της Ενορίας μας την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 στο Δεξιό Παρεκκλήσιο (κλίτος) που είναι αφιερωμένο σε Εκείνον.

Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 το απόγευμα τελέσθηκε ο Μεγάλος Εσπερινός και στην συνέχεια στο Αρχονταρίκι μας πραγματοποιήθηκε η Βράβευση των Νέων Φοιτητών μας που προέρχονται από την Ενορία μας. Πρόκειται για τους Βασίλειο Τσιλίκα(Οικονομικά),Μαρία Τοκουτζή(Λογοθεραπεία),Παναγιώτα Φουρτάκα (Λογοθεραπεία),Ευστάθιο Τσακίρη(Μηχαν/ων Σχεδ/ων),Ραφαέλα Αναδιώτη(Παιδαγωγικά),Γεώργιο Δρίτσα(Ηλεκτ/ων Μηχ/ων)  και Παναγιώτα Μασάλα(Πολ.Τεχνολ –Επικοινωνίας). Σε όλους προσφέρθηκαν το ''Συγχαρητήριο Γράμμα'' και αναμνηστικά μαζί με πολλές ευχές για ευλογημένη και καρποφόρο Φοιτητική πορεία.

Ανήμερα της Εορτής τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία υπέρ του Δ.Σ του ''Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης'' και των ελεούντων, βοηθούντων και συντηρούντων τους Πτωχούς της Ενορίας μας .Μετά την Απόλυση ακολούθησε εόρτιο κέρασμα στο Αρχονταρίκι μας από τις φιλόπονες,φιλότιμες και εργατικές Κυρίες μας ,με νόστιμα αλμυρά και γλυκά εδέσματα τα οποία απόλαυσαν οι εκκλησιαζόμενοι ως ελάχιστο αντίδωρο για την στίριξη του φιλανθρωπικού Έργου που συντελείται με την Χάρι του Θεού και τις πρεσβείες του Προστάτου της Διακονίας αυτής.

Το απόγευμα ψάλαμε τις Μεγάλες Δεσποτικές και Βασιλικές ‘Ωρες των Θεοφανείων τον Εσπερινό και το Απόδειπνο με τους Χαιρετισμούς.


Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA