Ο Θεός είναι μέσα στον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως πολλές φορές, βρίσκεται έξω από τον εαυτό του. Όταν επιστρέψει σαν τον Άσωτο της Παραβολης στον εαυτό του («εις εαυτόν δε ελθών» Λουκ. ιε' 20), τότε θα βρει το Θεό να τον περιμένει.(Ιερός Αυγουστίνος).Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

 

Την Κυριακή των Αγίων Αποστόλων 30 Ιουνίου 2019 μετά την Θ.Λειτουργία στο Αρχονταρίκι μας με την παρουσία δεκάδων Ενοριτών έγινε η κλήρωση της Λαχειοφόρου αγοράς η οποία διοργανώθηκε με την Ευλογία του Σεβ.Ποιμενάρχου μας κ.Γεωργίου με εξάμηνη διάρκεια σε όλη την επικράτεια της Ιεράς μας Μητροπόλεως με σκοπό την ενίσχυση των εργασιών ανέγερσης και αποπεράτωσης του Ιερού Κοιμητηριακού Ναού της Αγίας Ζώνης και των Αγίων Αθανασίου και Βασιλείου των Μεγάλων.

Τα Τρία δώρα που κληρώθηκαν είναι δύο τηλεοράσεις (SHARP LED HD 32'')και ένα ατμοσίδερο (STIRELLA) δωρεά Ανωνύμου Ενορίτου τον οποίο ευχαριστούμε για την αγάπη του. Έτσι λοιπόν την μία τηλεόραση κέρδισε ο κ. Ευαγγ.Παπαναστασίου (Ν.375) την άλλη η κ.Αντιγόνη Καραγιώργου-Παπανίκου (Ν.417) και το ατμοσίδερο η κ.Φαίη Μπαιράμογλου (Ν.030).Και οι τρείς Ενορίτες!

Ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια, τους συνεργάτες που εκοπίασαν στην διάθεση των λαχνών και τον Ενορίτη που προσέφερε τα δώρα. Ευχόμαστε σύντομα να αξιωθούμε και της χαράς των Θυρανοιξίων.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA