Μη νομίζεις ότι τις προσευχές,τη Θεία Μετάληψη και τους άλλους πνευματικούς σου αγώνες,τα χρησιμοποιείς για να πετάξεις το σταυρό από πάνω σου,αλλά για να τον σηκώνεις με περισσότερη δύναμη και για τη μεγαλύτερη δόξα του Χριστού. Αγιος Νικόδημος ΑγιορείτηςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Εορτάσαμε και εφέτος και πανηγυρίσαμε την Μνήμη της καταθέσεως της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας μας στον Φερώνυμο Ιερό Κοιμητηρικό Ναό την Κυριακή 30 και την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020.

Την παραμονή εψάλη ο Μεγάλος Εσπερινός με αρτοκλασία προεξάρχοντος του παν.Αρχιμ.π.Δανιήλ Στέφα Ιερ.Προισταμένου του Ι.Ν Αγίων Θεοδώρων Θηβών ο οποίος φιλαδέλφως ανταποκρίθηκε στην ταπεινή μας πρόσκληση,  ανήμερα τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία και το απόγευμα μετά τον Εσπερινό και την Παράκληση ακολούθησε Αγρυπνία και ο Αγιασμός για την Εκκλησιαστική Πρωτοχρονιά και την πρωτομηνιά.

Στο τέλος των ακολουθιών προσφέρθηκαν σε όλους  αλμυρά και γλυκά εδέσματα εκ μέρους των Κυριών του ''Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης''.

Η μετοχή των πιστών ήταν μεγάλη και η χαρά και η συγκίνηση για το ιερό αυτό έργο ήταν έκδηλη αφού είναι η δεύτερη χρονιά που αξιωνόμαστε να εορτάζουμε την Παναγία μας στο ταπεινό σπιτικό που της αφιερώσαμε.


 

 

 

 

 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA