Δάνεισε κι εσύ δυο ώρες στο Θεό, πηγαίνοντας στην εκκλησία, και θα φέρεις στο σπίτι σου κέρδη αμέτρητων ημερών. Αν όμως δεν δέχεσαι να κάνεις κάτι τέτοιο, σκέψου μήπως μ’ αυτή σου τη στάση χάσεις κόπους πολλών ετών. Γιατί ο Θεός, όταν περιφρονείται, γνωρίζει να σκορπίζει τα χρήματα που συγκεντρώνεις με την εργασία της Κυριακής (Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος ).Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Ανήμερα της Εορτής του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου επισκόπου Σεβαστείας του Θαυματουργού 11 Φεβρουαρίου 2020 μιά μικρή ομάδα Ενοριτών επισκεφθήκαμε την Παλαιοπαναγιά (Άσκρη) Δήμου Αλιάρτου όπου τιμάται ο Άγιος και συμμετείχαμε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Μετά το Πολυιερατικό Συλλείτουργο που τελέσθηκε προεξάρχοντος του Παν.Ιεροκήρυκος Αρχιμ.π.Μελετίου Βαδραχάνη αφού απολαύσαμε την φιλοξενία του Εκκλ.Συμβουλίου επισκεφθήκαμε τον Φερώνυμο Ναό του Ιερομάρτυρος στο Κοιμητήριο του χωριού όπου αναπέμψαμε δέηση και αργότερα επισκεφθήκαμε και τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Θεσπιών όπου προσκυνήσαμε την Αγία Κάρα Του.

Ο Αιδεσιμολ.Εφημέριος π.Αλέξανδρος Πρωτοπαππάς μας υποδέθηκε με χαρά και λόγους πνευματικούς.


 

 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA