Ο Θεός είναι μέσα στον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως πολλές φορές, βρίσκεται έξω από τον εαυτό του. Όταν επιστρέψει σαν τον Άσωτο της Παραβολης στον εαυτό του («εις εαυτόν δε ελθών» Λουκ. ιε' 20), τότε θα βρει το Θεό να τον περιμένει.(Ιερός Αυγουστίνος).Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 εορτάσαμε την Σύναξη της Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Γαλακτοτροφούσης αντίγραφο της οποίας κληρονόμησαν στον Ναό μας τέσσερις  Κυρίες με τις οικογένειες τους αφού με την δική τους φροντίδα ιστορήθηκε το εικόνισμα  και καθαγιάσθηκε στην Φερώνυμη Ιερά Μονή της Μητροπόλεως Μεγάρων επι της πρωτοτύπου εικόνος δια των Σεπτών Χειρών του Καθηγουμένου Γέροντος Ανθίμου. Μετά την Θ.Λειτουργία της Κυριακής τελέσθηκε αρτοκλασία και στο Αρχονταρίκι μας προσφέρθηκε εόρτιο κέρασμα.

Ευχή μας είναι η Γαλουχησαμένη τον Δεσπότη μας Ιησού να προσφέρει σε όλους μας το πνευματικό γάλα της αγάπης ,της πίστεως, της ελπίδος και της ευσέβειας ούτως ώστε να καλλιεργείται η σχέση μας με την Ουράνια Μητέρα μας ως τέκνα της πνευματικά για να νοιώθουμε και να βιώνουμε την φροντίδα, την στοργή και την προστασία Της.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA