Ἔχουμε τὴν τάση νὰ πιστεύουμε αὐτούς ποὺ δὲν γνωρίζουμε, γιατί δὲν μᾶς ἔχουν ποτέ ἐξαπατήσει...(Σ. Τζόνσον)Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

 

Τελέσθηκε για πρώτη φορά η Πανήγυρις του Ιερού Ναού της Αγίας Ζώνης ο οποίος ανεγείρεται στο Κοιμητήριο μας με δαπάνες του κ.Στυλιανού Λαλιώτη κατ' αρχήν και στην συνέχεια με τις δαπάνες των ευσεβών Ενοριτών μας. Ο Ναός θεμελιώθηκε στις 9 Ιουλίου 2017 επ ονόματι της Αγίας Ζώνης και των Αγίων Αθανασίου και Βασιλείου των Μεγάλων από τον Σεβ.Ποιμενάρχη μας κ.ΓΕΩΡΓΙΟ και μέσα σε έναν χρόνο αξιωθήκαμε να τελέσουμε την πρώτη Πανήγυρι αναμένοντας τα Θυρανοίξια, στο εγγύς μέλλον, όπως ελπίζουμε.

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018 τελέσθηκε ο Μεγάλος Εσπερινός με αρτοκλασία και Λιτανεία της Θεομητορικής εικόνος εντός του Κοιμητηρίου. Μας έψαλε μελωδικότατα ο π.Δανιήλ των Αγίων Θεοδώρων και μίλησε διδακτικότατα ο π.Πολύκαρπος της Αγίας Τριάδος Βαγίων. Μετά την Ακολουθία προσφέρθηκαν σε όλους γλυκίσματα και αναψυκτικά.

Το πρωί της 31 Αυγούστου 2018 τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό μας Ναό ενώ το απόγευμα και πάλι επάνω στο Κοιμητήριο μετά τον Εσπερινό εψάλη η Παράκληση στην Αγία Ζώνη.

Ήταν για όλους ένα διήμερο χαράς και ευλογίας αφού η ανέγερση Ναού στο Κοιμητηριο της συνοικίας μας ήταν ανάγκη, προσδοκία και επιθυμία όλων μας.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA