«Γνωρίζοντας ο διάβολος ότι η κινητήρια δύναμή μας είναι ο θείος ζήλος και η προθυμία, στρέφεται εναντίον τους, για να μας αφοπλίσει και να μας αποθαρρύνει.» γ. Ιωσήφ ΒατοπαιδινόςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Νεότητα » Συμβουλές

 

 Ο νεαρός φωτογράφος Simon Berger ασχολείται εδώ και χρόνια με την καλλιτεχνική φωτογραφία, παρουσιάζοντας εντυπωσιακές εικόνες όπου ένα ατελείωτο παιχνίδι με το φως δίνει και παίρνει στο σκοτάδι.

perierga.gr - Ζωγραφίζοντας με το φως...

Λεπτές «δέσμες» φωτός «πλημμυρίζουν» σκοτεινά δωμάτια δημιουργώντας φωτεινές αντανακλάσεις παντού, ενώ σε πολλές περιπτώσεις μπλέκονται μεταξύ τους ή διασταυρώνονται σε διάφορα σημεία αποτυπώνοντας ένα «γραμμικό» σκηνικό.

perierga.gr - Ζωγραφίζοντας με το φως...

Άλλες στιγμές πάλι το φως μοιάζει να πέφτει με δύναμη από ψηλά, εν είδει παράξενης φωτεινής βροχής που σχηματίζει λάμψεις μέσα στο σκοτάδι. «Ζωγραφίζοντας τρόπον τινά με το φως είναι σαν να έχεις ξεκινήσει έναν ασυνήθιστο χορό με αστραπές και κεραυνούς! Δεν ξέρεις πού θα σε βγάλει», λέει ο φωτογράφος.

perierga.gr - Ζωγραφίζοντας με το φως...

Η φωτογραφική μηχανή οπλίζεται και την κατάλληλη στιγμή απαθανατίζεται η τέλεια λήψη. «Η φωτογραφία είναι από μόνη της μια ιδιαίτερη τέχνη… Μπορείς να κάνεις θαύματα, αρκεί να έχεις υπομονή και επιμονή», συμπληρώνει ο Simon.

perierga.gr - Ζωγραφίζοντας με το φως...

perierga.gr
Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA