Πόσα δάκρυα χύθηκαν μπροστά σε εικονίσματα; Πόσοι αμαρτωλοί γονάτισαν σαν τους αγίους για να ζητήσουν θείο έλεος; Πόσα καντήλια άναψαν για να φωτίσουν τα σκοτάδια μίας μεγάλης νύχτας; Πόσες προσευχές έγιναν κλάμα γιατί ίσως ήταν πρώτη φορά που στη συνάντηση με τον Θεό ένιωσαν αληθινή αγάπη; Δ.Τ.Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ο Ναός μας » Λειτουργική Ζωή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2020


© ΤΕΤΑΡΤΗ  1-7-20 Αγίων Αναργύρων : Θ. Λειτουργία – Αγιασμός.© ΚΥΡΙΑΚΗ 5 -7-20 -Παναγίας της Γαλακτοτροφούσης: Θ.Λειτουργία.©ΚΥΡΙΑΚΗ  12-7-20 Αγ.Πρόκλου και Ιλαρίου,Οσ.Παισίου Αγιορείτου: Θ.Λειτουργία.


©ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  17-7-20 Αγ.Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης:Θ.Λειτουργία.©ΚΥΡΙΑΚΗ 19-7-20 Αγ.Πατέρων της Δ΄ Οικουμενικής Συνόδου: :Θ.Λειτουργία.


©ΔΕΥΤΕΡΑ   20-7-20 : Αγ.Προφήτου Ηλιού: Θ.Λειτουργία.©ΣΑΒΒΑΤΟ  25-7-20: Η Κοίμησις της Αγ.Άννης : Θ. Λειτουργία.


©ΚΥΡΙΑΚΗ  26-7-20 Αγίας Οσιομάρτυρος Παρασκευής : Θ. Λειτουργία.©ΔΕΥΤΕΡΑ   27-7-20 Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού :Θ. Λειτουργία.


©ΤΡΙΤΗ  28 -7-20 Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου: Θ.Λειτουργία.ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

√ Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  από 1ης έως 15ης Αυγούστου θα τελεσθή το «Ιερό Δεκαπενταλείτουργο» της Παναγίας με την καθημερινή Θ. Λειτουργία. Οι  Οικογένειες που θα ήθελαν να προσφέρουν τα Τίμια Δώρα μπορούν να έλθουν σε συνεννόηση με τον Ιερέα.

Κάθε απόγευμα στις 7:00 μ.μ. θα ψάλλεται εναλλάξ η Μικρή και η Μεγάλη Παράκληση προς την Μεγαλόχαρη. Ζητήστε από τον Ναό το «Δίπτυχο » για να γράψετε τα ονόματα των ζώντων και των κεκοιμημένων και δώστε τα στο Ναό έγκαιρα.

Ώρα Εσπερινού 7.00 μ.μ

 

 

Εκ του Ι. Ναού


 

 

 

 

 

 

 
 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA