Να παρακαλούμε τον Θεό να μας δίνει δύναμη να θυμόμαστε τα καλά που μας κάνουν οι άλλοι και τα κακά τα οποία κάνουμε εμείς στους άλλους. Και να ξεχνάμε τα καλά τα οποία προσφέραμε εμείς στους άλλους και τα κακά τα οποία μας κάνουν αυτοί. Π. Επιφάνιος ΘεοδωρόπουλοςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 το απόγευμα μετά το Μυστήριο του Ευχελαίου που τελέσθηκε στον Ναό μας  και την επίκαιρη και χειμαρρώδη ομιλία του καλεσμένου μας π.Παναγιώτη Δαμόκα Εφημερίου του Ι.Ναού Κοιμ.Θεοτόκου  Νεοχωρίου ,ακολούθησε η Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση στο Αρχονταρίκι μας η οποία περιλάμβανε την απόδοση Ύμνων της Εορτής από τους Ιεροψάλτες Ηρακλή και Βασίλειο Ασήμου , παράθεση αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων και κλήρωση Λαχειοφόρου αγοράς με 10 δώρα(Βραστήρας, Λεμονοστύφτης, Μπλέντερ, Σετ καράφα με 6 ποτήρια,πιατέλα σερβιρίσματος γλυκισμάτων, Ασύρματο κουδούνι, Ακουστικά για κινητό τηλέφωνο –προσφορά της vodafone  καταστ.Θηβών-γυναικεία τσάντα, και δύο δωροεπιταγές αξίας 50€ εκάστη προσφορά ανωνύμων).

Εκ μέρους του Δ.Σ ΤΟΥ ''Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης'' ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια και την στήριξαν με την αγορά των καρτών οι οποίες έδωσαν την δυνατότητα να εξασφαλίσουμε σε αδύναμες Οικογένειες  το  Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι με τα απαραίτητα (Κρέας, ζυμαρικά,  όσπρια, Λάδι, πατάτες, γάλα ,γλυκίσματα κ.α) αλλά και οικονομικά βοηθήματα σε πρόσωπα που δυσκολεύονται.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA