Δάνεισε κι εσύ δυο ώρες στο Θεό, πηγαίνοντας στην εκκλησία, και θα φέρεις στο σπίτι σου κέρδη αμέτρητων ημερών. Αν όμως δεν δέχεσαι να κάνεις κάτι τέτοιο, σκέψου μήπως μ’ αυτή σου τη στάση χάσεις κόπους πολλών ετών. Γιατί ο Θεός, όταν περιφρονείται, γνωρίζει να σκορπίζει τα χρήματα που συγκεντρώνεις με την εργασία της Κυριακής (Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος ).Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Με την ευλογία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ρωγών κ.Φιλοθέου ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κολοκυνθούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργάνωσε Προσκυνηματική Επίσκεψη στον Ναό μας την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 το απόγευμα.

Μετά την δέηση ακολούθησε η προσκύνηση του Τιμίου Λειψάνου του Αγίου μας ενώ στους συμμετέχοντες άνδρες δόθηκε η ευκαιρία του να εισέλθουν στο Ι.Βήμα και να χαιρετήσουν την Εικόνα της Γεροντίσσης.Τους  προσκυνητές συνόδευε ο εκ των Εφημερίων  Νεοχειροτονηθείς από τα Χέρια του Θεοφιλεστάτου Πανοσιολ.Ιερομόναχος π.Φιλάρετος Χρηστικός.

Το κέρασμα δόθηκε στο προαύλιο του Ναού επειδή ο χρόνος πίεζε και έπρεπε να φύγουν για την Ιερά Μονή Οσίου Ιερωνύμου Αμπελοχωρίου.


Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA