Κάθε πρωΐ που θα σηκωθούμε και θα φύγουμε από το σπίτι μας, μετά την προσευχή, πρέπει να σταυρώνουμε το μέτωπό μας και να λέμε: «συντάσσομαι σοι Χριστέ μου και αποτάσσομαι σοι Σατανά» και να φεύγουμε για τη δουλειά μας. Τότε θα μας βοηθάει ο Θεός όλη την ημέρα και θα μας σκέπει από κάθε κίνδυνο. π. Σάββας ΑχιλλέωςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Με την ευλογία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ρωγών κ.Φιλοθέου ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κολοκυνθούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργάνωσε Προσκυνηματική Επίσκεψη στον Ναό μας την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 το απόγευμα.

Μετά την δέηση ακολούθησε η προσκύνηση του Τιμίου Λειψάνου του Αγίου μας ενώ στους συμμετέχοντες άνδρες δόθηκε η ευκαιρία του να εισέλθουν στο Ι.Βήμα και να χαιρετήσουν την Εικόνα της Γεροντίσσης.Τους  προσκυνητές συνόδευε ο εκ των Εφημερίων  Νεοχειροτονηθείς από τα Χέρια του Θεοφιλεστάτου Πανοσιολ.Ιερομόναχος π.Φιλάρετος Χρηστικός.

Το κέρασμα δόθηκε στο προαύλιο του Ναού επειδή ο χρόνος πίεζε και έπρεπε να φύγουν για την Ιερά Μονή Οσίου Ιερωνύμου Αμπελοχωρίου.


Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA