Κάθε πρωΐ που θα σηκωθούμε και θα φύγουμε από το σπίτι μας, μετά την προσευχή, πρέπει να σταυρώνουμε το μέτωπό μας και να λέμε: «συντάσσομαι σοι Χριστέ μου και αποτάσσομαι σοι Σατανά» και να φεύγουμε για τη δουλειά μας. Τότε θα μας βοηθάει ο Θεός όλη την ημέρα και θα μας σκέπει από κάθε κίνδυνο. π. Σάββας ΑχιλλέωςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

 

Αποτελεί παράδοση πια για την Ενοριακή μας Ζωή η ετήσια  Αποδημία στο Ιερό Νησί της Μεγαλόχαρης την Τήνο. Έτσι λοιπόν το διήμερο 7 και 8 Οκτωβρίου 2019 με την συνδιοργάνωση του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μοσχοχωρίου Φθιώτιδος με τον αγαπητό μας π.Ανδρέα Κόλλια, πραγματοποιήθηκε το Προσκυνηματικό αυτό Ταξίδι όπου γευθήκαμε και πάλι την χαρά και την χάρη της προσελεύσεως μας ενώπιον του Σεπτού Εικονίσματος της Ευαγγελιστρίας. Το πλούσιο πρόγραμμα του ταξιδιού μας , ευχαρίστησε τους πολλούς συμμετέχοντες και τους προσέφερε ουράνιες στιγμές και ξεχωριστές αναμνήσεις.

Εσπερινός, Παράκληση, Απόδειπνο, Χαιρετισμοί, διαφύλαξη της Αγίας Εικόνος, Θεία Λειτουργία με συλλειτουργούς τον π.Σάββα απο την Κόρινθο και τον π.Αντώνιο απο τους Δελφούς και τον Διάκονο του Ναού π.Αντώνιο , Ιερά Μονή Κεχροβουνίου όπου εορτάσθηκε η εύρεση της Αγίας Κάρας της Οσίας Πελαγίας της Τηνίας και ο γύρος του Νησιού με όμορφη και κατατοπιστική ξενάγηση ήταν τα κυριώτερα σημεία που μας ζέσταναν την ψυχή. Οι Πατέρες του Πανίερου Ναού όπως πάντα φιλόξενοι, φιλάδελφοι και πρόθυμοι να μας ευχαριστήσουν και να μας προσφέρουν υλικές και πνευματικές ευλογίες.

 

 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA