Η αποτυχία δεν αποτελεί πάντα λάθος μπορεί απλώς να είναι το καλύτερο που μπορεί κάποιος να κάνει υπό συγκεκριμένες περιστάσεις. Το πραγματικό λάθος είναι να σταματήσουμε να προσπαθούμε. B.F. SkinnerΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με την Άδεια και την Ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου, στα πλαίσια των Λατρευτικών εκδηλώσεων για την ανάμνηση του Θαύματος του Αγίου Νικολάου του Νέου, δια του οποίου διέσωσε την Ενορία από την οργή και τα αντίποινα των Γερμανών Κατακτητών (1943), θα μεταφερθεί  στον Ναό μας το  Σάββατο 26 Οκτωβρίου  2019 και ώρα 6.00 μ.μ, η Τιμία και Σεπτή  Κάρα της Αγίας  Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Μακρυμάλλης Ευβοίας.

Θα ακολουθήσει Μεγάλος Εσπερινός με αρτοκλασία και θείο Κήρυγμα ενώ το πρωί της Κυριακής  27 Οκτωβρίου 2019 μετά την Πανηγυρική Θ.Λειτουργία θα ψαλλεί  Ευχαριστήριος Δοξολογία.  Στις 12 το μεσημέρι θα τελεσθεί το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Το απόγευμα της Κυριακής στις 5.00 μ.μ θα ψαλλεί ο Εσπερινός και η Παράκλησις ενώ  στις 8.00 μ.μ θα ξεκινήσει η Αγρυπνία για την Παναγία την Ελευθερώτρια και τα Νικητήρια της ''28ης Οκτωβρίου 1940''.

Την Δευτέρα  28 Οκτωβρίου στις 5.00 μ.μ θα τελεσθούν ο Εσπερινός και ο Αγιασμός και θα  γίνει η αναχώρησις του Σεπτού Λειψάνου για την Ιερά Μονή Μακρυμάλλης όπου ευλαβώς φυλάσσεται.

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA