Ο Θεός είναι μέσα στον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως πολλές φορές, βρίσκεται έξω από τον εαυτό του. Όταν επιστρέψει σαν τον Άσωτο της Παραβολης στον εαυτό του («εις εαυτόν δε ελθών» Λουκ. ιε' 20), τότε θα βρει το Θεό να τον περιμένει.(Ιερός Αυγουστίνος).Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Εδώ και χρόνια προσπαθούμε το Αρχονταρίκι του Ναού μας να μην είναι μόνον ένας χώρος όπου θα προσφέρετε  καφές μετά από τις Κηδείες και τα Μνημόσυνα και ως εκ τούτου όχι ευχάριστος, αλλά ένας χώρος ζεστός οικογενειακός και αγαπητός όπου όλοι μας είμαστε ευπρόσδεκτοι γι’ αυτό και μετά από κάθε θεία Λειτουργία της Κυριακής η των Εορτών μαζευόμαστε και μετά τα κεράσματα τα οποία προσφέρονται με την φροντίδα των Κυριών του ''Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης'' επικοινωνούμε και ακούμε λόγο πνευματικής διδαχής. Παράλληλα το Αρχονταρίκι αποτελεί στέκι πολλών νέων οι οποίοι μαζεύονται καθημερινά και γεύονται την χαρά τους στην αυλή της Εκκλησίας μας.

Την Κυριακή (του Τυφλού) 2 Ιουνίου 2019 αφού συμμετείχαμε στην Θ.Λειτουργία γευματίσαμε  με πλούσια εδέσματα (τα οποία ετοίμασαν τα ίδια τα παιδιά ), ψάλαμε και τραγουδήσαμε. Μαζί μας και ο π.Ιωακείμ απο την Κάρπαθο.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA