Ο Θεός είναι μέσα στον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως πολλές φορές, βρίσκεται έξω από τον εαυτό του. Όταν επιστρέψει σαν τον Άσωτο της Παραβολης στον εαυτό του («εις εαυτόν δε ελθών» Λουκ. ιε' 20), τότε θα βρει το Θεό να τον περιμένει.(Ιερός Αυγουστίνος).Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Την Κυριακή των Αγίων Μυροφόρων 12 Μαΐου 2019 μετά την Θ.Λειτουργία μεταβήκαμε στον Ενορία Αγίας Παρασκευής Μοσχοχωρίου Λαμίας όπου πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη πιά εκδήλωση ''Το τσούκρισμα του κόκκινου αυγού''.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας υποδέχθηκαν ο Εφημέριος Αιδεσιμολ.π.Ανδρέας Ι.Κόλλιας υιός του αγαπητού φίλου και αδελφού π.Ιωάννου,μαζί με τους Εκκλ.Επιτρόπους,τις Κυρίες της Ενοριακής Δράσεως, την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου και πολλούς Ενορίτες οι οποίοι μας έκαναν το Τραπέζι με πολλά και νόστιμα εδέσματα  και όλοι μαζί διασκεδάσαμε με ζωντανή Μουσική.

Πρίν απ’ όλα αυτά προσκυνήσαμε στον πανέμορφο Ενοριακό Ναό όπου τελέσθηκε αρτοκλασία. Κατά την διάρκεια του γεύματος τσουγκρίσαμε τα πασχαλινά μας αυγά και ανταλλάξαμε τον Αναστάσιμο χαιρετισμό.

Το απόγευμα ανεβήκαμε στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καμένων Βούρλων όπου μετά τον Εσπερινό που τέλεσαν οι Πατέρες στο Παλαιό και Ιστορικό Καθολικό ο Καθηγούμενος της Μονής Πανοσιολ.Γέρων Αρχιμ.π.Σεραφείμ μας δίδαξε, μας στήριξε και μας ενίσχυσε πνευματικά. Αργότερα η στάση στην παραλία των Καμένων Βούρλων για καφέ, λουκουμάδες και παγωτό  ήταν επιβεβλημένη.

 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA