Όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει, αλλά συχνά κοιτάμε την κλειστή πόρτα δυστυχώς τόσο πολύ, ώστε να μην βλέπουμε τις πόρτες που έχουν ανοίξει για εμάς. Alexander Graham BellΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2019 το απόγευμα υποδεχθήκαμε τον Αδελφό και Φίλο Κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος,Αρχιερατικό Επίτροπο Στυλίδος, Διευθυντή του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Στυλίδος  και Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης Στυλίδος Παν.Αρχιμ.π.Μάξιμο Νικολόπουλο ο οποίος ηγείτο Ομίλου Προσκυνητών . Αφού συμμετείχαν με πολλή τάξη και ευλάβεια στην Προηγιασμένη Θ.Λειτουργία και μετέλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων προσκύνησαν το Ιερό Λείψανο του Οσιομάρτυρος Νικολάου.

Αμέσως μετά στο Αρχονταρίκι μας φιλοξενήθηκαν με πολλή αγάπη από τις Κυρίες του ''Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης'' με αλάδωτο Δείπνο αλλά και με λόγους διδακτικούς με σκοπό την πνευματική τους οικοδομή και ενίσχυση. Ο π.Μάξιμος ευχαρίστησε εκ μέρους του Ενοριακου Φιλοπτώχου Ταμείου το οποίο διοργάνωσε την προσκυνηματική αυτή εξόρμηση.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA