Ο Θεός είναι μέσα στον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως πολλές φορές, βρίσκεται έξω από τον εαυτό του. Όταν επιστρέψει σαν τον Άσωτο της Παραβολης στον εαυτό του («εις εαυτόν δε ελθών» Λουκ. ιε' 20), τότε θα βρει το Θεό να τον περιμένει.(Ιερός Αυγουστίνος).Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Mε την Άδεια και Ευλογία του Σεβ.Ποιμενάρχου μας κ.Γεωργίου,με την συγκατάθεση του Παν.Καθηγουμένου της Ι.Μονής Δομβούς Αρχιμ.π.Νεκταρίου και τον κόπο του Γέροντος Προηγουμένου π.Παχωμίου Μοναχού, εν πληθούση Εκκλησία υποδεχθήκαμε και φιλοξενήσαμε την Αγία Κάρα του Οσίου Σεραφείμ του Δομβοίτου το τριήμερο 22-24 Μαρτίου 2019 με την ευκαιρία της Ενοριακής Εορτής των Βοιωτών Αγίων και της Πανηγύρεως του Αριστερού Παρεκκλησίου -Κλίτους του Ναού μας η οποία έχει καθιερωθεί από το 2002.

Κατά την διάρκεια του τριημέρου τελέσθηκαν οι ιερές Ακολουθίες (κατά σειράν) Μικρού Αποδείπνου και της Δεύτερης Στάσεως των Χαιρετισμών της Παναγίας μας, Θ.Λειτουργίας και Αγιασμού, Μεγάλου Εσπερινού και Ευχελαίου, Αποδείπνου και Χαιρετισμών, Θ.Λειτουργίας και του Μεγάλου Εσπερινού του Ευαγγελισμού ενώ κατά την διάρκεια της παραμονής της Αγίας Κάρας εκατοντάδες φιλάγιοι και φιλέορτοι από κοντά και από μακριά προσήλθαν για να ενισχυθούν, να αγιασθούν και να παρηγορηθούν πνευματικά αλλά και υλικά με την ζεστή φιλοξενία  στο Αρχονταρίκι μας.


Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA