''Αδελφοί μου να προσεύχεσθε, να νηστεύετε, να μεταλλαμβάνετε, να έχετε αγάπη μεταξύ σας, να συγχωρείτε ο ένας τον άλλον”»(Πατροκοσμάς ο Αιτωλός)Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Την  ημέρα που εορτάζει η Εκκλησία μας την μνήμη του Αγίου Αποστόλου  Ονησίμου προστάτου ''των εν φυλακαίς  ευρισκομένων'' την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2018 μία μικρή ομάδα αποτελούμενη από μέλη του Δ.Σ του ''Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης ''και μέλη της Νεανικής μας Συνάξεως επισκεφθήκαμε το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα όπου με την εκπρόσωπο της Δ/ως κ.Μαρούσα Απειρανθίτου Κοινωνική Λειτουργό είχαμε συνάντηση στην οποία μας ενημέρωσε για τους  πολλούς κρατούμενους νέους που βρίσκονται εκεί, τις συνθήκες διαβίωσης τους, την εκπαίδευση τους, τις δραστηριότητες τους, την πνευματική τους ζωή  και  γενικά σε ότι αφορά την διακονία των ελαχίστων αυτών αδελφών μας.

Είχαμε και την ευκαιρία μιας σύντομης επικοινωνίας με λίγους κρατούμενους στους οποίους προσφέραμε  μικρές ευλογίες. Κατά την επίσκεψη μας προσφέρθηκαν για τις ανάγκες των κρατουμένων είδη ρουχισμού, υποδήσεως, ατομικής καθαριότητος, γραφική ύλη, γλυκίσματα και αναψυκτικά.

Ευχαριστούμε την  Δ/η του Καταστήματος για την υποδοχή και τους δωρητές μας οι οποίοι στήριξαν την ταπεινή μας προσπάθεια. Τους Ενορίτες  μας κ.Αντώνιο Μαυρίδη (Voice ) και κ.Αλέξανδρο Κατσέλη (Surer Market Kατσέλης) κ.Βασίλειο  Καρατσόλια (Ζαχαροπλαστείο Basil) , τον κ.Αντώνιο Αξά και  το Ταξιδιωτικό Γραφείο του κ.Νικολάου Τσότρα.


Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA