Όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει, αλλά συχνά κοιτάμε την κλειστή πόρτα δυστυχώς τόσο πολύ, ώστε να μην βλέπουμε τις πόρτες που έχουν ανοίξει για εμάς. Alexander Graham BellΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Μετά την τέλεση της Αγρυπνίας της  Υπαπαντής την Παρασκευή που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη έδω και ένα μήνα εκδήλωση προς Τιμήν των Ορθοδόξων Μητέρων την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019. Μετά την Κυριακάτικη Θ.Λειτουργία μεταβήκαμε στην Φυλή(Χασιά)Αττικής όπου σε γνωστό Κέντρο γευματίσαμε και διασκεδάσαμε .Κατά την διάρκεια του γεύματος παρετέθη γλύκισμα προσφορά Ενορίτισσας μας και  δόθηκαν τα Αναμνηστικά δώρα σε όλες τις Κυρίες.

Το απόγευμα επισκεφθήκαμε το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου Αιγάλεω όπου ο Αιδεσιμολ.π.Εμμανουήλ  Χατζηανδρέου με τους συνεργάτες τους μας υποδέχθηκαν με αγάπη . Αφού προσκυνήσαμε την Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Της Κανάλας που φυλάσσεται εκεί ,τελέσθηκε Αρτοκλασία ''Υπέρ Υγείας Θείας Βοηθείας και Ενισχύσεως των Ελληνίδων Ορθοδόξων Μητέρων'' και ακολούθησε εόρτιο κέρασμα.

Αναχωρήσαμε με γεμάτες τις πνευματικές μας μπαταρίες και με την ελπίδα και την βεβαιότητα ότι η Θεοτόκος μας θα σκεπάζει με την χάρη Της όλους μας ιδαιτέρως τις επιφορτισμένες με τα ιερά τους Καθήκοντα Μητέρες.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA