Ἔχουμε τὴν τάση νὰ πιστεύουμε αὐτούς ποὺ δὲν γνωρίζουμε, γιατί δὲν μᾶς ἔχουν ποτέ ἐξαπατήσει...(Σ. Τζόνσον)Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Εορτάσαμε την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου στις 28 Οκτωβρίου 2018 μαζί με την Εορτή της Παναγίας της Ελευθερώτριας και την Εθνική Εορτή των Νικητηρίων την Ανάμνηση του Θαύματος του Αγίου μας δια του οποίου διέσωσε την Ενορία από τα αντίποινα των Γερμανών Κατακτητών (1943).

Ευλογία για εμάς αποτέλεσε η παρουσία της Αγίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου επισκόπου Λαμψάκου του Θαυματουργού την οποία εκόμισε ο Παναοσιολ. Καθηγούμενος της Ι.Μονής Μακρυμάλλης Γέρων Ιάκωβος. Κατά την διάρκεια του τριημέρου (27-29 Οκτωβρίου)εψάλησαν οι ακολουθίες του Μεγάλου Εσπερινού με αρτοκλασία του Αποδείπνου και των Χαιρετισμών του Αγίου, Τρείς Θ.Λειτουργίες ,Δοξολογία,Αγρυπνία, Ευχέλαιο, Αγιασμός στις οποίες συμμετείχαν πολλοί φιλάγιοι πιστοί Ενορίτες και μη.

Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου το βράδυ όμιλος προσκυνητών συνοδεύσαμε την Αγία Κάρα στην Ι.Μονή όπου τύχαμε θερμής φιλοξενίας από την εκεί Αδελφότητα.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA