Πες μου πόσο επιεικής είσαι, να σου πω πόσο ουρανό κουβαλάς μέσα σου.» π. Χαράλαμπος ΠαπαδόπουλοςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Με τις ομορφότερες αναμνήσεις επιστρέψαμε από το Ιερό Νησί της Τήνου μετά την διήμερη Ιεραποδημία μας στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2018.Η αυξημένη πνοή των ανέμων κατά το ταξίδι της επιστροφής καθώς και η άφιξη μας στο λιμάνι του Λαυρίου και όχι της Ραφήνας δεν στάθηκαν ικανά να μας κλέψουν το όσα πνευματικά, λατρευτικά και όμορφα ζήσαμε.

Καθιερωμένο εδώ και 10 και πλέον χρόνια το Θεομητορικό Ταξίδι το οποίο περιελάμβανε Εσπερινό και Παράκληση στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελίστριας, Μικρό Απόδειπνο Χαιρετισμούς  μικρή Λιτάνευση εντός του Ναού  και φύλαξη της Αγίας Εικόνος  από βραδύς ,Όρθρο και Θεία Λειτουργία με θείο Κήρυγμα από τον Ιεροκήρυκα του Προσκυνήματος Αρχιμ.π.Ιάκωβο το πρωί.

Είχαμε την χαρά να συλλειτουργήσουμε και να γνωρισθούμε με τρείς Πατέρες τον π.Κυπριανό από την Ι.Μητρόπολη Μεγάρων,τον π.Γεώργιο από την Ι.Μητρόπολη Κίτρους και τον π.Κωνσταντίνο από την Ι.Μητρόπολη Εδέσσης. Θερμά ευχαριστούμε τον Ιερατικό Προϊστάμενο του Ναού  και Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου Αιδεσιμολ.Πρωτ.π.Γεώργιο Φανερό και τους Πατέρες για την αδελφική φιλοξενία τους κατά την τέλεση των Ι.Ακολουθιών. Ήταν ένα διήμερο ευλογημένο, τονωτικό και αξέχαστο από πάσης πλευράς.

 

 

 

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA