Εκείνος που για να πιστέψει στο Θεό ζητά θαύματα, δεν έχει αρχοντιά. Για το Θεό αυτό έχει αξία. Να αγαπήσουμε τον Θεό μόνο και μόνο επειδή είναι αγαθός. Όσιος Παΐσιος ο ΑγιορείτηςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Μητροπολίτης » Νέα Ι. Μητροπόλεως

     Στην φιλόξενη αίθουσα που βρίσκεται δίπλα απο τον Ιερό Προσκυνηματικό ναό του Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών και με την Παρουσία του Σεβ.Ποιμενάρχου μας κ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 στις 10.00 π.μ η Ιερατική Σύναξη για τους Πατέρες των Επαρχιών Θηβών και Αυλίδος ενώ την προηγούμενη πραγματοποιήθηκε για τους πατέρες της Επαρχίας Λιβαδειάς.

     Κατά την Σύναξη έγινε ενημέρωση για την δράση του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών ''Η ΑΡΩΓΗ'' και ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τους Ιερείς για διάφορα Εφημεριακά,Ποιμαντικά και πρακτικά θέματα και αναφέρθηκε στην προσωπική προετοιμασία όλων μας, Κληρικών και λαικών, προκειμένου να υποδεχθούμε την Μεγαλοβδομάδα και το Πανάγιο Πάσχα.

    Μετά το πέρας ο Ποιμενάρχης μας  διένειμε σε ένα έκαστον των Ιερέων την Ποιμαντορική Εγκύκλιο του Πάσχα ευχόμενος τα δέοντα.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA