Κάθε πρωΐ που θα σηκωθούμε και θα φύγουμε από το σπίτι μας, μετά την προσευχή, πρέπει να σταυρώνουμε το μέτωπό μας και να λέμε: «συντάσσομαι σοι Χριστέ μου και αποτάσσομαι σοι Σατανά» και να φεύγουμε για τη δουλειά μας. Τότε θα μας βοηθάει ο Θεός όλη την ημέρα και θα μας σκέπει από κάθε κίνδυνο. π. Σάββας ΑχιλλέωςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Μητροπολίτης » Νέα Ι. Μητροπόλεως

     Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012 στις 6.00 μ.μ με την Παρουσία του Σεβ.Ποιμενάρχου μας κ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ έγινε η τελετή της ευλογίας και της κοπής της Αγιοβασιλόπιττας του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου ''ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ'' στη Θήβα.Παρόντες στην τελετή ήταν πολλοί Κληρικοί, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ.Σπ.Νικολάου, το Δ.Σ του Ιδρύματος,η Διευθύντρια,το προσωπικό και πολύς κόσμος.

     Στην σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ανάγκη εξάσκησης της φιλανθρωπίας  ειδικά σήμερα που οι ανάγκες έχουν αυξηθεί, στην εδώ και 23 χρόνια παρουσία του Γηροκομείου με την έμπνευση του Μακ.Αρχιεπισκόπου μας κ.ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ και προέτρεψε όλους να σταθούμε συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες στην προσπάθεια της Τοπικής μας Εκκλησίας που σκοπό έχει την φροντίδα των συνανθρώπων μας που βρίσκονται στη δύση της ζωής τους. 

  

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA