Κάθε πρωΐ που θα σηκωθούμε και θα φύγουμε από το σπίτι μας, μετά την προσευχή, πρέπει να σταυρώνουμε το μέτωπό μας και να λέμε: «συντάσσομαι σοι Χριστέ μου και αποτάσσομαι σοι Σατανά» και να φεύγουμε για τη δουλειά μας. Τότε θα μας βοηθάει ο Θεός όλη την ημέρα και θα μας σκέπει από κάθε κίνδυνο. π. Σάββας ΑχιλλέωςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Μητροπολίτης » Νέα Ι. Μητροπόλεως

        Tην Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2012 στις 6.00 μ.μ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη για την περίοδο του Αγίου Δωδεκαημέρου Νεανική Σύναξη με την Παρουσία του Σεβ.Ποιμενάρχου μας κ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ,πολλών κληρικών και πάρα πολλών νέων που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στην Πατρική Του Πρόσκληση ανάμεσα σ'αυτούς και μιά αντιπροσωπεία νέων της Ενορίας μας.

      Η Εκδήλωση περιλάμβανε ομιλία απο τον Παν.Αρχιμ.π.Βασίλειο Αθανασόπουλο Ιεροκήρυκα της Ι.Μητροπόλεως μας με θέμα ''Η νεότητα και το άλας ενός παραπαίοντος κόσμου'' ενώ η Χορωδία του Ι.Ν Παμμ.Ταξιαρχών Σχημταρίου έψαλε Κάλαντα και τραγούδησε Παραδοσιακά Τραγούδια.Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος προσέφερε σε όλους ευλογίες και αναμνηστικά.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA