Δάνεισε κι εσύ δυο ώρες στο Θεό, πηγαίνοντας στην εκκλησία, και θα φέρεις στο σπίτι σου κέρδη αμέτρητων ημερών. Αν όμως δεν δέχεσαι να κάνεις κάτι τέτοιο, σκέψου μήπως μ’ αυτή σου τη στάση χάσεις κόπους πολλών ετών. Γιατί ο Θεός, όταν περιφρονείται, γνωρίζει να σκορπίζει τα χρήματα που συγκεντρώνεις με την εργασία της Κυριακής (Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος ).Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

      

       Την Παρασκευή 12 προς Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010 τελέσθηκε Αγρυπνία για την εορτή του Αγίου Πατρός και Οικουμενικού Διδασκάλου της Εκκλησίας μας, Ιωάννου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως του Χρυσοστόμου και προσφέρθηκε σε προσκύνηση ένα μικρό τεμάχιο απο τα Τίμια Λείψανά του που φυλάσσονται στον Ναό μας.

      Στην Ακολουθία συμπροσευχήθηκαν, οι παν.Αρχιμ.π.Δανιήλ Στέφας Εφημέριος του Ι.Ν Αγίου Αθανασίου Βαγίων και π.Πολύκαρπος Καραμαρούδης Εφημέριος του Ι.Ν Αγίας Τριάδος Βαγίων.Μετά την Θ.Λειτουργία και την ευλόγηση των Κολλύβων του Αγίου, παρετέθη Μοναστηριακή Τράπεζα στο Ενοριακό μας Κέντρο.Πολλοί πιστοί προσήλθαν  στο Άγιο Ποτήριο και έγιναν κατά την νυκτερινή Θυσία, Χριστοφόροι και Θεοφόροι.

         Η επόμενη Αγρυπνία θα τελεσθή, την Τετάρτη 1 προς Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου για την Παναγία την Γερόντισσα με ιερουργό τον παν.Καθηγούμενο της Ι.Μονής Αγίου Νικολάου του Νέου Καμπιών Ορχομενού, Αρχιμ.π.Νεκτάριο ο οποίος θα μεταφέρει προς προσκύνηση  μέρος απο τα λείψανα της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας συμπροστάτιδος της Ι.Μονής.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA