Εκείνος που για να πιστέψει στο Θεό ζητά θαύματα, δεν έχει αρχοντιά. Για το Θεό αυτό έχει αξία. Να αγαπήσουμε τον Θεό μόνο και μόνο επειδή είναι αγαθός. Όσιος Παΐσιος ο ΑγιορείτηςΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

        Την Τετάρτη 27 προς Πέμπτη 28 Οκτωβρίου απο τις 8.00 το βράδυ μέχρι τις 12.30 τα μεσάνυκτα τελέσαμε την καθιερωμένη Αγρυπνία για την Θεομητορική Εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπερμάχου Στρατηγού του Ευσεβούς Γένους μας της Παναγίας της Ελευθερώτριας και για τα Νικητήρια της 28ης Οκτωβρίου 1940, ημέρα που ο Ελληνικός Λαός μας βροντοφώναξε εκείνα τα ατελείωτα όχι, δια στόματος του Ιωάννου Μεταξά,απέναντι στην φασιστική πρόκληση.Η Ακολουθία περιελάμβανε Το Απόδειπνο με τους Χαιρετισμούς,τον Μεγάλο Εσπερινό,τον Όρθρο και την Κατανυκτική Θ.Λειτουργία.Πρίν την απόλυση εψάλη Τρισάγιο για Εκείνους που έπεσαν στα πεδία των Μαχών για την ελευθερία και την Εθνική μας Ανεξαρτησία στα Βουνά της Πίνδου, υπερασπιζόμενοι τα Ιερά και τα 'Οσια της Φυλής μας.

        Στην Θ.Λειτουργία ιερούργησαν ο Αιδ.π.Κωνσταντίνος Τόλης με τον Εφημέριο, ενώ ο Παν.Αρχιμ.π.Πολύκαρπος Καραμαρούδης Εφημέριος του Ι.Ν Αγ.Τριάδος Βαγίων, μίλησε για το περιεχόμενο της ΕθνικοΘρησκευτικής μας Εορτής.Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν πολλούς φίλους των Αγρυπνιών μας να ανταποκριθούν και να προσέλθουν στην νυκτερινή Λατρευτική μας  Σύναξη.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA