Όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει, αλλά συχνά κοιτάμε την κλειστή πόρτα δυστυχώς τόσο πολύ, ώστε να μην βλέπουμε τις πόρτες που έχουν ανοίξει για εμάς. Alexander Graham BellΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τελέσθηκε η Αγρυπνία για την Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου μας την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019 το βράδυ με την ευχητική παρουσία πολλών Φιλεόρτων πιστών και του π.Πολυκάρπου.

Κατά την διάρκεια της Νυκτερινής Λατρείας  γευθήκαμε την γλυκύτητα των Ιερών Ακολουθιών όπως ορίζει η Εκκλησία μας δηλ.της Μεταλήψεως, του Αποδείπνου μετά των Χαιρετισμών, του Εσπερινού με την Λιτή και την αρτοκλασία, του Όρθρου με τα υπέροχα Μεγαλυνάρια και την χρίση με Μύρο της Παναγίας ''Ρίζα του Ιεσσαί '' και τέλος την Κατανυκτική Θ.Λειτουργία με την συμμετοχή στο Ποτήριο της Ζωής πολλών αδελφών και στο τέλος την ανάγνωση των δύο Ευχών για την Εορτή έμπροσθεν της Ιεράς Εικόνος .

Μετά την διαμοίραση του Αντιδώρου προσφέρθηκε από τον κ.Δημήτριο Μπάκκα και την Οικογένεια του Εόρτια Τράπεζα στην οποία παρακάθησαν πάνω από 80 αγρυπνήσαντες.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA