Όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει, αλλά συχνά κοιτάμε την κλειστή πόρτα δυστυχώς τόσο πολύ, ώστε να μην βλέπουμε τις πόρτες που έχουν ανοίξει για εμάς. Alexander Graham BellΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 το βράδυ στις 6.00 μ.μ πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο Αρχονταρίκι του Ναού μας η Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική μας Εκδήλωση κατά την οποία ακούσθηκαν Ύμνοι από την ακολουθία της Δεσποτικής Εορτής και Κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα των Χριστουγέννων,της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων. Ο Πρωτοψάλτης και Καθηγητής της Βυζαντινής Μουσικής κ.Σταμάτιος Φουντουζής εδώ και χρόνια με αθόρυβο,σεμνό και ουσιαστικό τρόπο προσπαθεί και καταφέρνει να μεταφέρει στους μικρούς και τους μεγάλους μαθητές του την αγάπη για την Λατρεία και την Παράδοση και με την συγκρότηση χορωδιών συμπράτει στην μεγάλη αυτή υπόθεση της διατήρησης της Παραδόσεως και των Υψηλών  Ιδανικών της Πατρίδος μας.

Οι δύο Χορωδίες Παλαιοπαναγιάς(Άσκρης)και Οινοφύτων γέμισαν τον χώρο  και τις καρδιές μας με γλυκές μελωδίες ενώ ταυτόχρονα με τα θεολογικά του σχόλια ο κ.Φουντουζής μας βοήθησε στο πνευματικό αυτό οδοιπορικό. Αφού προσφέρθηκαν τα νόστιμα εδέσματα εκ μέρους των Κυριών του ''Ενοριακού Ταμείου Αλληλεγγύης'' τα μέλη της Χορωδίας της Παλαιοπαναγιάς προσέφεραν στον Εφημέριο τιμητική πλακέτα την οποία αποδέχθηκε ευχαριστώντας για την ευγενική τους χειρονομία. Ακολούθησε η κλήρωση Λαχειοφόρου Αγοράς με πάνω από δέκα δώρα τα οποία προσέφερε ανώνυμος Ενορίτης και η κ.Αικατερίνη Αλεξογιάννη τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη τους. Τα έσοδα από την όμορφη και πετυχημένη αυτή εκδήλωση  προορίζονται για την στήριξη και ενίσχυση οικογενειών και προσώπων της Ενορίας μας με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών.


Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA