Όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει, αλλά συχνά κοιτάμε την κλειστή πόρτα δυστυχώς τόσο πολύ, ώστε να μην βλέπουμε τις πόρτες που έχουν ανοίξει για εμάς. Alexander Graham BellΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Σε πείσμα της καταναλωτικής μανίας που κυριαρχεί αυτές  τις ημέρες και που καλλιεργείται τεχνηέντως , την Κυριακή των Προπατόρων 16 Δεκεμβρίου 2018 το απόγευμα πραγματοποιήσαμε μία διφορούμενη Εκδρομή με σκοπό την πνευματική ωφέλεια όσον αφορά το Προσκύνημα  αλλά και την λήψη των μηνυμάτων της αγάπης για τον Θεό και  την Πατρίδα, της συγχώρησης, της οικογενειακής ζωής, του σεβασμού στα πρόσωπα των γονέων και της σχέσεως μεταξύ των αδελφών, όσον αφορά την Θεατρική Παράσταση.

Πρώτος σταθμός ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μεταμορφώσεως Αττικής όπου ο Προϊστάμενος του Ναού Αιδεσιμολ.π. Βασίλειος Χρηστίδης με τις Κυρίες της Ενοριακής Δράσεως μας υποδέχθηκαν με αγάπη, μας ξενάγησαν στον όμορφο Ναό τους και μας φιλοξένησαν Αβραμιαίως στο υπόγειο Αρχονταρίκι τους.

Αργότερα μεταβήκαμε στο Θέατρο Βεάκη όπου παρακολουθήσαμε την Θεατρική παράσταση ''Λωξάντρα'' η οποία βασίζεται στο γνωστό διήγημα της Μαρίας Ιορδανίδου αλλά και στην προ δεκαετιών ομώνυμη ασπρόμαυρη σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης.Επιστρέψαμε με την βεβαιότητα ότι άξιζε  τον κόπο  η Κυρακάτικη αυτή εξόρμηση.


Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA