Όταν βρίζουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας δεν σημαίνει ότι αυτό είναι αληθινή ταπείνωση. Αληθινή ταπείνωση είναι όταν κάποιος μας ονειδίζει και μας βρίζει δημοσίως και εμείς υπομένουμε και λέμε: «ο Θεός τον άφησε να με κακολογήσει για τις πολλές αμαρτίες μου». Γέροντας Παΐσιος ΟλάρουΙερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Την Κυριακή (του Τυφλού) 13 Μαίου 2018 μετά την Θ.Λειτουργία μεταβήκαμε στην όμορφη περιοχή Αγία Κυριακή κοντά στην Στενή Ευβοίας . Εκεί μέσα σε ένα γοητευτικό φυσικό περιβάλλον προσκυνήσαμε στον σπηλαιώδη Ιερό Ναό της Αγιας, γευματήσαμε και τσουγκρίσαμε τα κόκκινα αυγά μας ανταλλάσοντας τον Πασχάλιο Χαιρετισμό.

Το απόγευμα σταθήκαμε στην Ι.Μονή Παναγίας Μακρυμάλλης όπου χαιρετήσαμε το Θαυματουργό εικόνισμα της Θεοτόκου και την Αγίας Κάρα του Προστάτου των καρκινοπάθών Αγίου Παρθενίου επισκόπου Λαμψάκου.

Μετά την προσευχητική δέηση ο Καθηγούμενος της Μονής Αρχιμ.π.Ιάκωβος μας υποδέχθηκε και μας φιλοξένησε πνευματικά και υλικά. Αργά το απόγευμα απολαύσαμε το παγωτό,τον καφέ και το αναψυκτικό μας στην όμορφη Νέα Αρτάκη.

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA