«Τη ζωή μας την χρωματίζει και την κάνει όμορφη και ευλογημένη ένας διμέτωπος πνευματικός αγώνας, ο οποίος έχει στόχο αφενός μεν την εκρίζωση των παθών και από την άλλη την καλλιέργεια και το στόλισμα της ζωής μας με αρετές» Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος †Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

 

 

Την Κυριακή του Τυφλού 13 Μαίου 2018 η Ενορία μας διοργανώνει την Πασχαλινή εκδήλωση με τίτλο ''Το τσούγκρισμα του κόκκινου αυγού'' η οποία περιλαμβάνει ημερήσια εκδρομή στην όμορφη περιοχή της Ευβοίας Αγία Κυριακή κοντά στην Κάτω Στενή. Εκεί αφού προσκυνήσουμε στο σπηλαιώδες Παρεκκλήσιο της Αγίας Κυριακής θα γευματίσουμε   στο εστιατόριο το οποίο βρίσκεται ανάμεσα σε πλατάνια και τρεχούμενα νερά και θα τσουγκρίσουμε τα κόκκινα αυγά ανταλλάσσοντας τον Αναστάσιμο Χαιρετισμό.

Αργά το απόγευμα θα προσκυνήσουμε στην Ι.Μονή Παναγίας Μακρυμάλλης της Θαυματουργό εικόνα της Παναγίας και την Αγία Κάρα του Αγίου Παρθενίου επισκόπου Λαμψάκου του Θαυματουργού. Ωρα αναχωρήσεως  μετά την Θ.Λειτουργία 11.00 π.μ.

Σας περιμένουμε με αγάπη.


Εκ του Ι.Ναού


Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA