Τίποτα στὸν κόσμο δὲν εἶναι τόσο φοβερά μεταδοτικό, ὅσο ἡ κακή διάθεση. (Κἀρολος Ντίκενς)Ιερές Ακολουθίες του μήνα
Αρχική » Ενοριακά Νέα

Πρόγραμμα Διήμερης Εκδρομής

στο Καρπενήσι.

 

17 και 18 Αυγούστου 2017

 

ΠΕΜΠΤΗ  17/08/2017

Στις 6.00 π.μ αναχώρηση απο τον προαύλιο χώρο του Ναού  και στις 7:00 π.μ περίπου  στάση στην Λαμία για καφέ  και αναχώρηση για το χωριό Κλειτσός Ευρυτανίας όπου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Νέου θα προσκυνήσουμε το Δεξί χέρι του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά το οποίο φυλάσσεται ως πολύτιμο κειμήλιο.Στην συνέχεια  αναχώρηση για το Καρπενήσι την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο ,μεσημεριανό φαγητό  και ξεκούραση .


Το απόγευμα θα επισκεφθούμε στην Ιερά Μονή  Προυσιωτίσσης όπου θα προσκυνήσουμε την Φερώνυμη  Θαυματουργό Εικόνα της Θεομήτορος.  Τέλεση Εσπερινού και Παρακλήσεως ενώπιον της Σεπτής Εικόνος.


 

Επιστροφή στο Καρπενήσι όπου θα επιδιώξουμε να λάβουμε την ευχή  του Σεβ. Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.Γεωργίου. Ελεύθερη ώρα για βόλτα στην Πόλη και φαγητό. Διανυκτέρευση.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/08/2017

Πρωινό στο Ξενοδοχείο στις 8.00 π.μ  και αναχώρηση για Ιερά Μονή Τατάρνας όπου θα προσκυνήσουμε την Περίπυστη Εικόνα της Παναγίας μας και θα συναντήσουμε τον Πολιό Καθηγούμενο Γέροντα Δοσίθεο οποίος θα μας ξεναγήσει στην Μονή και στο Σπουδαίο Κειμηλιοφυλάκιο της.

Επιστροφή στο Καρπενήσι  για φαγητό σε εξοχικό κέντρο και επιστροφή στην Θήβα με ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα.


 

Σας προσκαλούμε με αγάπη και χαρά Θεομητορική, για να ζήσουμε όλοι μαζί, σαν οικογένεια, το προσκυνηματικό αυτό διήμερο.


ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Πληροφορίες , Πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ: 2262024282 και στο ηλεκτ.Ταχυδρομείο :osiomnikolaos@gmail.com

Επίκαιρα κείμενα

DVD Πατήστε εδώ για να το δείτε

Επικοινωνία | Ο Ναός μας | Εκδόσεις
Copyright Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του Νέου, με την υποστήριξη της e-RDA